Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
notariskantoor leeuwarden

Notaris Friesland

Op zoek naar een deskundige notaris in Friesland? Neem eens contact op met Hoekstra & Partners Notarissen Friesland. Met jarenlange ervaring en brede vakkennis kan onze notaris u adviseren binnen verschillende rechtsgebieden.

Persoonlijke en professionele notaris in Friesland

Met zes verschillende vestigingen bedienen we een groot deel van Noord, Midden en Zuid Nederland. Vanuit onze notariskantoren in Sint Nicolaasga en Leeuwarden ondersteunen we Friesland op notarieel gebied. Welk notariskantoor u ook bezoekt, u vindt altijd een professionele notaris die werkt met een persoonlijke aanpak.

Toch op zoek naar een stukje specialisme op het gebied van agrarisch recht of veilingen? Onze notaris in Sint Nicolaasga is gespecialiseerd in agrarische zaken. Voor juridische ondersteuning op het gebied van veilingen gaat u naar onze notaris in Leeuwarden.

notaris friesland

Weten waar u aan toe bent bij onze notaris in Friesland

Wilt u graag weten waar u aan toe bent? Dan is Hoekstra & Partners Friesland de partij voor u. Wij zijn altijd helder in offreren en communiceren. Helder offreren doen we onder andere met het “alles-inclusief-tarief”. De notaris stelt van te voren een tarief vast voor het complete pakket van diensten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Neem vrijblijvend contact met onze notaris in Friesland!

Onze notaris in Friesland is te bereiken op twee locaties, Sint Nicolaasga en Leeuwarden. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een offerteaanvraag of het inplannen van een afspraak.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Leeuwarden
Schrans 48
8932 NG Leeuwarden

T (058) 299 82 00
F (058) 216 71 55
E leeuwarden@hoekstraenpartners.nl