Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
notariskantoor leeuwarden

Notaris Leeuwarden

Voor een deskundige notaris in Leeuwarden gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Vanuit ons notariskantoor Leeuwarden staat het team van specialisten altijd voor u klaar.

Notaris Leeuwarden met brede vakkennis

Onze organisatie is verspreid over vijf provincies, namelijk Groningen, Overijssel, Utrecht, Friesland en Brabant. In Friesland vindt u onze vestigingen in Sint Nicolaasga en Leeuwarden. Iedere vestiging is voorzien van een professionele notaris met ervaring en brede kennis van notarieel recht. Zo kunt u voor verschillende zaken terecht bij onze notaris in Leeuwarden.

Naast allround vakkennis, is onze notaris in Leeuwarden gespecialiseerd in veilingen. De notaris kan u hierin adviseren of dienen als veilingmeester of toezichthouder. Neem vrijblijvend contact op met onze notaris om te kijken wat hij voor u kan betekenen.

Toegankelijke en betaalbare notaris in Leeuwarden

Wij willen een bezoek aan de notaris laagdrempelig houden. Veel mensen worden afgeschrikt door hoge notaristarieven. Hoekstra & Partners hanteert scherpe tarieven en zelfs een “alles-inclusief-tarief”. Als u hiervoor kiest wordt er van te voren een tarief vastgesteld, zodat u precies weet wat u kwijt bent. U kunt direct een offerte aanvragen via de website, maar u kunt natuurlijk ook bellen.

Waarom zou u, naast de aantrekkelijke tarieven, kiezen voor Hoekstra & Partners Notarissen? Onze notaris neemt de tijd voor u. Niet alleen om uw situatie te inventariseren, ook om de complexe materie zo te verwoorden dat u het tot in de puntjes begrijpt.

notaris leeuwarden

Onze notaris in Leeuwarden helpt u graag!

Wilt u graag geholpen worden door Hoekstra & Partners Notarissen? Ons notariskantoor is geopend op werkdagen en op afspraak op woensdagavond.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners
Schrans 48
8932 NG Leeuwarden

T (058) 299 82 00
F (058) 216 71 55
E leeuwarden@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Woensdagavond (alleen op afspraak)