Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
notariskantoor leeuwarden

Notariskantoor in de buurt van Drachten

Hebt u deskundig juridisch advies nodig? Om op persoonlijke en professionele wijze te worden geholpen bezoekt u het Hoekstra & Partners notariskantoor in Leeuwarden, maar 30 minuten verwijderd van Drachten.

Persoonlijke aanpak bij notariskantoor in de omgeving van Drachten

Hoekstra & Partners Notarissen is een grote organisatie met vestigingen op zes verschillende locaties. Twee van deze locaties zijn gevestigd in Friesland, waar u makkelijk terecht kunt als u woonachtig bent in Drachten en omstreken.

Vanuit elk notariskantoor wordt een volledig pakket van diensten aangeboden. Onze notarissen zijn stuk voor stuk deskundig en werken met een persoonlijke aanpak. Dit kunt u dus ook verwachten van onze specialisten op notariskantoor in Leeuwarden.

Notariskantoor op 30 minuten afstand van Drachten biedt notarieel advies voor iedereen

Hoekstra & Partners Notarissen werkt met scherpe tarieven. Hiermee willen we notarieel advies voor iedereen in Leeuwarden, Drachten en omstreken toegankelijk maken.

Binnen ons notariskantoor speelt duidelijke taal een grote rol. Hoekstra & Partners investeert graag tijd in communicatie. Zo nemen onze notarissen de tijd om uw situatie in kaart te brengen en tevens om het advies dusdanig toe te lichten dat u het begrijpt.

Neem vrijblijvend contact op met ons notariskantoor

Wilt u contact opnemen om een afspraak te maken op ons notariskantoor of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij zijn zowel doordeweeks als in het weekend te bereiken.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Leeuwarden
Schrans 48
8932 NG Leeuwarden

T (058) 299 82 00
F (058) 216 71 55
E leeuwarden@hoekstraenpartners.nl