Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
notariskantoor leeuwarden
notaris friesland

Notariskantoor Leeuwarden

Woont u in Friesland en heeft u deskundig notarieel advies nodig? Maak dan een afspraak met Hoekstra & Partners in Leeuwarden. Hoekstra & Partners Notarissen staat bekend om een professionele en persoonlijke aanpak. U krijgt altijd onafhankelijk advies, afgestemd op uw situatie en verwoord in begrijpelijke taal.

Naast de gebruikelijke werkzaamheden die ook op onze overige vestigingen in Sint Nicolaasga, Groningen, Zwolle en Utrecht worden verricht, is onze vestiging in Leeuwarden gespecialiseerd in veilingen en de afwikkeling van nalatenschappen.

Helder in offreren en communiceren

Om een bezoek aan Hoekstra & Partners Notarissen zo laagdrempelig mogelijk te maken, werken we met scherpe tarieven. Onderdeel hiervan is het “alles-inclusief-tarief”, waarbij een tarief vooraf wordt vastgesteld zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen via onze website. Deze ontvangt u binnen twee werkdagen. U kunt onze vestiging in Leeuwarden ook bellen, dan heeft u direct reactie.

Hoekstra & Partners Notarissen werkt niet alleen met duidelijke tarieven, maar ook met duidelijke taal. We vertalen moeilijke materie in een begrijpelijk verhaal, zodat u ons kantoor verlaat zonder vragen. Hoekstra & Partners Notarissen is dan ook altijd helder in offreren en communiceren.

notariskantoor leeuwarden

We helpen u graag verder op onze vestiging in Leeuwarden!

Het kantoor is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur , maar ook ’s avonds kunt u bij ons terecht. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar om u te voorzien van juridisch advies.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Leeuwarden
Schrans 48
8932 NG Leeuwarden

T (058) 299 82 00
F (058) 216 71 55
E leeuwarden@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Woensdagavond (op afspraak)